In the box – out the box denken

Gisteren de vervolgopleiding familie&organisatie opstellingen aan de Academie voor Opstellingen afgerond. Wat een prachtige, intensieve, helende en ruimte makende reis heb ik samen met al die wonderlijke, lieve en wijze mensen gemaakt.

Als dank kregen we van collega opsteller Aletha Steijns allemaal een geluksdoosje. Gevuld met dingen die een ieder persoonlijk toe-vallen. Zij heeft haar handen systemisch het doosje laten vullen.

De symbolische waarde voor mij is hart-vullend.  ♥️…. ik deel het graag met jullie. Lees maar mee.

‘Mijn doosje is mooi basic en prachtig simpel van vorm. Krachtig in zijn eenvoud.

Op de bovenkant staat een vlinder, uniek in zijn soort. Vleugels wijd open. Multicolor. Verscholen in het groen. Een oer vlinder. Verschillende werelden die samen komen in de verschillende lettervormen en talen. Het cijfer 5, voor mijn gezin.

Binnenin vind ik een spel-pionnetje. Er is plek voor mij in het spel, ik mag mee spelen.

Ook een fiche met het getal 66. Route 66…. ik mag de prachtige en lange weg nemen! Vol natuurschoon, prachtige uitzichten en na elke bocht weer een mooier, prachtiger beeld. Ik heb alle tijd.

Ik kan het fiche ook doordraaien. Het is flexibel en je kan het van alle kanten bekijken. Dan staat het getal 99 er. 99% oké en 1% rafelrand. Meer dan goed.

De zaadjes verstopt in de witte papieren bloemen ga ik zaaien. Zoals ik al mijn hele leven zaai. Ik sta mezelf toe bewust kijken naar de groei en de ontwikkeling. En het stadium van oogsten… met behulp van het ‘admit one person’ ticket ga ik die oogst ceremonie mijzelf nu ECHT gunnen en toe eigenen. GO girl.’

Spring naar toolbar