Coaching

IMG_0257Coaching gaat eigenlijk veel dieper dan de buitenste laag. Je gaat ontdekken dat alles wat je nodig hebt om jouw leven te leven, je al in je draagt. We gaan niet op zoek naar een oplossing voor een probleem, maar naar blijvende transformatie. Ik kijk graag naar het geheel, samen met jou.

Mijn volle wens is om een ieder naar zijn authentieke zelf (terug) te brengen. Zijn wie je in werkelijkheid bent. En vandaar uit keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen en vooral ook genieten. En met deze inzichten je weer in de wereld van het echte leven te werpen. Een leven vol groei, verandering en levensgeluk.

Er zijn meerdere mogelijkheden en meerdere wegen die we kunnen bewandelen. Door middel van gesprek, wandeling in de natuur, opstellingswerk, creatieve werkvormen en mindfulness gaan we ontdekken waar de uitdaging voor blijvende transformatie ligt bij jou. In overleg kan dit een enkele sessie zijn, of meerdere achter elkaar. Tijdens een telefonisch intake gesprek ga ik met je in overleg wat de mogelijke opties zijn.
Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

Spring naar toolbar