kind coaching en ouder & kind coaching

Elk mens en dus ook elk kind heeft wel een keer een reden om wat extra hulp in te schakelen. Of het nu een groot en langslepend ‘iets’ is, of wellicht een onbenullig voorval. Het is fijn als er iemand mee kijkt. Misschien denk je wel dat je dit niet echt nodig hebt. Of dat het wel meevalt bij jou. Ook dan ben je welkom. Ik ga graag met jou / jullie op zoek naar dat wat wel werkt, of dat wat wel goed voelt.

Dit alles uitgaande van het principe dat elk kind in wezen goed is zoals het is. En goed is goed genoeg. Daar waar het kind een handreiking nodig heeft, geef ik die. Daar waar het kind het weer zelf kan, laat ik weer los. En dat geldt ook voor jou als ouder / verzorger. Daar waar je mijn waarneming om mee te kijken nodig hebt, kijk ik met liefde mee. Daar waar je het weer zelf kan, laat ik je in vertrouwen ook weer los.

Ik werk graag met de eigen talenten van het kind zelf. Hun eigen creativiteit, oplossingsvermogen en kracht doen ons vaak verwonderen. Ik maak o.a. gebruik van gesprek, creatieve werkvormen, buiten wandelen (moestuinwerk), opstellen, mindfulness en lichaamswerk (Reiki). De combinatie van deze werkvormen, mijn intuïtie en (eigen)wijsheid, afgestemd op jouw zoon of dochter geven jouw kind weer de kracht om zijn eigen, unieke weg te bewandelen. Dit alles in een huiselijke omgeving. Dus geen klinische setting.

We starten met een intake gesprek om ‘op tafel’ te krijgen waar het wringt. Dan gaan we kijken wat verder nodig is. Vaak komen we er al in 2 tot 3 keer uit.
Graag meer informatie of direct een intake gesprek?
Neem vrijblijvend contact op.

 

 

DSC06051

Spring naar toolbar