‘Creating peace from the inside-out’

schermafbeelding-2016-10-31-om-14-28-31

 

Normaal ben ik nooit zo van de massa en het massale evenement. Dit heeft alles te maken met mij, en niks met het evenement in kwestie. Maar ook ik maak graag uitzonderingen. Deze 21 dagen van Deepak en Oprah deel ik met liefde.

Ik raad hem zelfs aan : )

Niet alleen vullen ze elkaar erg mooi aan die twee, Deepak en Oprah. Qua stem, qua uitleg en qua respect voor elkaar en de mensheid. Ze nemen ook de meest mooie mantra’s mee in de meditaties. En daarnaast zit er op de een of andere manier een enorme zachte power in. Ik weet het, het lijkt een contradictie, maar het is echt waar ; )

Zo’n 20-21 minuten lang wordt je meegenomen in uitleg van het moment, van de mantra en vervolgens van de meditatie / het rustmoment zelf.

De serie is 22 dagen lang en elke dag krijg je een mail dat er een nieuwe meditatie klaar staat voor jou en alle anderen die meedoen. Op je eigen tijd, op je eigen moment, in je eigen omgeving kan je de meditatie volgen. Thuis, in bed, op kantoor, in de natuur, waar dan ook. Zelfs als je een keer om wat voor reden dan ook een dag hebt gemist, heb je die dag daarna en zelfs gedurende de periode van 21 dagen lang, nog toegang tot de andere dagen.

Ik ben om. Jij ook? Doe mee! Via onderstaande link krijg je toegang tot de site.

https://chopracentermeditation.com/experience

En als kers op de taart krijg je ook nog een prachtige uitleg van die mooie woorden die je elke keer repeteert tijdens de mantra’s.

https://chopracentermeditation.com/resource/19?utm_source=21-Day%20Meditation%20Experience%20-%20News&utm_medium=Email&utm_content=C3P0-Nur-6&utm_campaign=21-Day%20Meditation%20Experience%20-%20News20161031

Mooi! <3

 

 

Spring naar toolbar