Coaching

IMG_0257Coaching gaat eigenlijk veel dieper dan de buitenste laag. Je gaat ontdekken dat alles wat je nodig hebt om jouw leven te leven, je al in je draagt. We gaan niet op zoek naar een oplossing voor een probleem, maar naar blijvende transformatie. Ik kijk graag naar het geheel, samen met jou.

Mijn volle wens is om een ieder naar zijn authentieke zelf (terug) te brengen. Zijn wie je in werkelijkheid bent. En vandaar uit keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen en vooral ook genieten. En met deze inzichten je weer in de wereld van het echte leven te werpen. Een leven vol groei, verandering en levensgeluk.

Er zijn meerdere mogelijkheden en meerdere wegen die we kunnen bewandelen. Tijdens een telefonisch intake gesprek ga ik met je in overleg wat de mogelijke opties zijn. Lees verder voor extra informatie.
Neem vrijblijvend contact op.

Individuele coachings sessie

Door middel van gesprek, wandeling in de natuur, opstellingswerk, creatieve werkvormen en mindfulness gaan we ontdekken waar de uitdaging voor blijvende transformatie ligt bij jou. In overleg kan dit een enkele sessie zijn, of meerdere achter elkaar.

Kosten particulier: €95 (incl. BTW)
Kosten zakelijk: €135 (excl. BTW)
Sessie duur: 60 minuten
Neem vrijblijvend contact op.

bladerdak_SM

Reiki behandeling

Reiki is een andere naam voor universele energie. Doormiddel van Reiki maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Ieder mens heeft een energie kanaal waardoor zijn of haar energie stroomt. Het is een neutrale energie die om ons heen zit en verantwoordelijk is voor alle materie en al wat om ons heen leeft. Reiki is een natuurgeneeswijze. Het vitaliseert het lichaam en de geest. Een Reiki behandeling zorgt er voor dat de energie banen weer optimaal werken de energie weer vrijer kan stromen.

Kosten: €75 (incl BTW)
Sessie duur: 45-50 minuten
Neem vrijblijvend contact op.

bladerdak_SM

Levensdoelen coaching

Weten waar jij gelukkig van wordt? Wat je passies zijn? Je onderbewuste heeft vaak alle antwoorden al klaar. Maar het is niet altijd makkelijk om hier bij te komen. Soms zit je vast in een bepaald patroon. Je ‘hoort’ die innerlijke stem wel, maar je luistert er niet naar. Er zijn activiteiten in je leven die voor jou echt van wezenlijk belang zijn. Er zijn soms ook activiteiten die NU heel veel extra waarde en plezier aan je leven geven. Die NU heel goed bij je manier van leven, werk en sociale omgeving passen. Door middel van levensdoelencoaching ga ik op zoek naar de bezigheden die bij jou passen.  Ik werk thuis een intuïtief rapport uit en bespreek die vervolgens met jou in een persoonlijke sessie. Levensdoelen coaching is geen loopbaan coaching. Het is een intuïtief ‘gesprek’ met jou onbewuste.

Kosten: sessie + uitgebreid rapport

Particulier €250(incl BTW)

Zakelijk €350 (excl. BTW)
Sessie duur: 60 minuten
Neem vrijblijvend contact op.