JAARTRAINING

Mindfulness, yoga & ontspanningsoefeningen

DSC07400

WAT, WAAR & WANNEER

Wat: Jaartraining Mindfulness, Yoga en ontspanningsoefeningen

Wanneer: Meerdere data beschikbaar, je kan elk moment instromen vanaf 7 maart 2017. 

dinsdag van 17.30 – 18.30 uur of

zondag van 09.30 -10.30 uur.

Alle lessen volgen het schooljaar rooster (Geen les in vakanties en op vrije dagen etc.)

Leeftijd:

vanaf 10 jaar

Waar:

Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, Amsterdam-IJburg

Kosten:

1 x per week €59 per maand, instroom elk moment mogelijk.

2 x per week €99 per maand, instroom elk moment mogelijk.

15 strippenkaart  €150

 

schrijf-je-nu-in-button

 INFORMATIE

Deze jaartraining is een mooie mix van yoga, Mindfulness, visualisatie en meditatie oefeningen.

Yoga is vooral heel leuk. Een mix van lekker bewegen, ontspanning & inspanning, flexibiliteit, positief denken, samenwerken, ontdekken en bewustwording staan bij yoga centraal. Al op jongere leeftijd kun je je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem versterken. Ook leer je hoe je een sterk & soepel lichaam kan behouden, je leert over lichaamsbewustzijn en het uiten van gevoelens.

Mindfulness gaat over leven in het nu, niet (snel) oordelen, los komen van gevoelens en gedachten. We gaan samen mediteren en stilzitten in ons lichaam, we gaan naar gevoelens en gedachten kijken. Verhalen vertellen, visualisaties doen. Deze mix, samen met ontspanningsoefeningen en andere oefeningen komen langs in de jaartraining.

IMG_5648 IMG_5646 IMG_5642

Workshops en lessen op school, BSO/NSO en sportclubs. 

Op aanvraag en in overleg is het mogelijk om Mindfulness & Yogalessen op locatie te geven. Naast een serie lessen is het ook mogelijk om een workshop van een uur te geven. Neem voor verdere informatie en prijsindicatie contact op met mij.

schrijf-je-nu-in-button

Individuele mindfulness & yoga

Voor sommige kinderen is het heel fijn om alle ruimte te krijgen om de aandacht aan zichzelf te schenken en bij zichzelf te houden. Dit is mogelijk in een individuele mindfulness-yoga-coachings sessie. In een 1 op 1 ontmoeting gaan we samen op zoek naar de juiste houdingen, de juiste ontspanningsoefeningen en de eventuele emoties die daarbij loskomen. Al kijkend en luisterend naar jouw kind reik ik hem de passende (yoga)houdingen aan. Sommige houdingen geven balans, andere meer kracht. Daarnaast oefenen we samen ademhalings- en ontspanningstechnieken die jouw kind kunnen helpen om rustig en ontspannen te worden.

schrijf-je-nu-in-button